Αεκ Απολλων - ΑΕΚ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ LIVE STREAMING: Εδώ ο αγώνας του ... : Ο απόλλων έχει ισορροπήσει, ίσως να πατάει και καλύτερα στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου μέρους, με την αεκ να βγάζει χαλαρότητα και αυτό να εκνευρίζει τον χιμένεθ.

Αεκ Απολλων - ΑΕΚ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ LIVE STREAMING: Εδώ ο αγώνας του ... : Ο απόλλων έχει ισορροπήσει, ίσως να πατάει και καλύτερα στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου μέρους, με την αεκ να βγάζει χαλαρότητα και αυτό να εκνευρίζει τον χιμένεθ.. Ματς με το οποίο ολοκληρώνεται η 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι διαμαντόπουλος, κάσσος και αλμπάνης σκόραραν για τους νικητές και ο πάτο ροντρίγκες για την αεκ με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή. 31' συρτό σουτ του μάνταλου στο δοκάρι. Με το ηθικό ανεβασμένο μετά το σερί νικών που έχει στο πρωτάθλημα η αεκ, σήμερα, ρίχνεται στη μάχη του κυπέλλου με τον απόλλωνα με στόχο να πάρει αποτέλεσμα που θα της δίνει το προβάδισμα για την πρόκριση. Ανσαριφάρντ και λιβάι γκαρσία οι σκόρερ της ένωσης

Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Οι διαμαντόπουλος, κάσσος και αλμπάνης σκόραραν για τους νικητές και ο πάτο ροντρίγκες για την αεκ με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή. Δείτε τις καλύτερες στιγμές από το φιλικό της αεκ με τον απόλλωνα λεμεσού Γιοβάνοβιτς, χαμάς, νασιμέντο, κατελάρης, φιλιώτης, μάρκοβιτς, ντένιτς, κυριακού, τζράντι, πίττας, ψύχας. Δυο γκολ του μπογέ και.

ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης LIVE: Λεπτό προς Λεπτό από το newsit.gr
ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης LIVE: Λεπτό προς Λεπτό από το newsit.gr from www.newsit.gr
Μοναδική αξιομνημόνευτη αντίδρασή του το γκολ του ντάουντα. 41' νέο δοκάρι για την αεκ. Δυο γκολ του μπογέ και. Ανσαριφάρντ και λιβάι γκαρσία οι σκόρερ της ένωσης Αεκ αελ απόλλων σμύρνης άρης αστέρας τρίπολης ατρόμητος βόλος λαμία ολυμπιακός οφη παναθηναϊκός παναιτωλικός παοκ πασ γιάννινα Ματς με το οποίο ολοκληρώνεται η 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Δες το smartphone που δεν παθαίνει τίποτα! Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα.

O γιάννης κι ο θανάσης έφεραν την κούπα από το μιλγουόκι.

Δες το smartphone που δεν παθαίνει τίποτα! Ανσαριφάρντ και λιβάι γκαρσία οι σκόρερ της ένωσης O γιάννης κι ο θανάσης έφεραν την κούπα από το μιλγουόκι. Μερικές χαμένες ευκαιρίες του απόλλωνα καθόρισαν τον νικητή στο οακα. Μείνετε συντονισμένοι στο magicgoals για την live περιγραφή του ματς την δευτέρα 08/03 στις 19:30. Χωρίς κόσμο θα πραγματοποιηθεί οριστικά η αυριανή (15/7, 21:30) φιλική αναμέτρηση της αεκ κόντρα στον απόλλωνα λεμεσού στο οακα, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των δύο ομάδων. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γιοβάνοβιτς, χαμάς, νασιμέντο, κατελάρης, φιλιώτης, μάρκοβιτς, ντένιτς, κυριακού, τζράντι, πίττας, ψύχας. Δυο γκολ του μπογέ και. Ο απόλλων έχει ισορροπήσει, ίσως να πατάει και καλύτερα στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου μέρους, με την αεκ να βγάζει χαλαρότητα και αυτό να εκνευρίζει τον χιμένεθ. Ματς με το οποίο ολοκληρώνεται η 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι διαμαντόπουλος, κάσσος και αλμπάνης σκόραραν για τους νικητές και ο πάτο ροντρίγκες για την αεκ με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή. Με το ηθικό ανεβασμένο μετά το σερί νικών που έχει στο πρωτάθλημα η αεκ, σήμερα, ρίχνεται στη μάχη του κυπέλλου με τον απόλλωνα με στόχο να πάρει αποτέλεσμα που θα της δίνει το προβάδισμα για την πρόκριση.

Οι διαμαντόπουλος, κάσσος και αλμπάνης σκόραραν για τους νικητές και ο πάτο ροντρίγκες για την αεκ με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή. 41' νέο δοκάρι για την αεκ. Ματς με το οποίο ολοκληρώνεται η 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 31' συρτό σουτ του μάνταλου στο δοκάρι. Δείτε τις καλύτερες στιγμές από το φιλικό της αεκ με τον απόλλωνα λεμεσού

original21kalamatas: ΑΕΚ -ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1989)
original21kalamatas: ΑΕΚ -ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1989) from 4.bp.blogspot.com
Ανσαριφάρντ και λιβάι γκαρσία οι σκόρερ της ένωσης Γιοβάνοβιτς, χαμάς, νασιμέντο, κατελάρης, φιλιώτης, μάρκοβιτς, ντένιτς, κυριακού, τζράντι, πίττας, ψύχας. 41' νέο δοκάρι για την αεκ. 31' συρτό σουτ του μάνταλου στο δοκάρι. Αεκ αελ απόλλων σμύρνης άρης αστέρας τρίπολης ατρόμητος βόλος λαμία ολυμπιακός οφη παναθηναϊκός παναιτωλικός παοκ πασ γιάννινα Δείτε τις καλύτερες στιγμές από το φιλικό της αεκ με τον απόλλωνα λεμεσού Χωρίς κόσμο θα πραγματοποιηθεί οριστικά η αυριανή (15/7, 21:30) φιλική αναμέτρηση της αεκ κόντρα στον απόλλωνα λεμεσού στο οακα, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των δύο ομάδων. Ο τεχνικός της αεκ, μανόλο χιμένεθ, έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα για τη σημερινή αναμέτρηση.

Ο απόλλων έχει ισορροπήσει, ίσως να πατάει και καλύτερα στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου μέρους, με την αεκ να βγάζει χαλαρότητα και αυτό να εκνευρίζει τον χιμένεθ.

Μερικές χαμένες ευκαιρίες του απόλλωνα καθόρισαν τον νικητή στο οακα. Ο τεχνικός της αεκ, μανόλο χιμένεθ, έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα για τη σημερινή αναμέτρηση. 31' συρτό σουτ του μάνταλου στο δοκάρι. Γιοβάνοβιτς, χαμάς (61' ίντζια), νασιμέντο (87' φώτη), κατελάρης, φιλιώτης, μάρκοβιτς (69' παπουνασβίλι), ντένιτς, κυριακού, τζράντι (87' σπόλιαριτς), πίττας, ψύχας (61' μελεκκίδης). Με το ηθικό ανεβασμένο μετά το σερί νικών που έχει στο πρωτάθλημα η αεκ, σήμερα, ρίχνεται στη μάχη του κυπέλλου με τον απόλλωνα με στόχο να πάρει αποτέλεσμα που θα της δίνει το προβάδισμα για την πρόκριση. Αεκ αελ απόλλων σμύρνης άρης αστέρας τρίπολης ατρόμητος βόλος λαμία ολυμπιακός οφη παναθηναϊκός παναιτωλικός παοκ πασ γιάννινα Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Οι διαμαντόπουλος, κάσσος και αλμπάνης σκόραραν για τους νικητές και ο πάτο ροντρίγκες για την αεκ με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή. Δες το smartphone που δεν παθαίνει τίποτα! 41' νέο δοκάρι για την αεκ. Ο απόλλων έχει ισορροπήσει, ίσως να πατάει και καλύτερα στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου μέρους, με την αεκ να βγάζει χαλαρότητα και αυτό να εκνευρίζει τον χιμένεθ. Ματς με το οποίο ολοκληρώνεται η 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. O γιάννης κι ο θανάσης έφεραν την κούπα από το μιλγουόκι.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από το φιλικό της αεκ με τον απόλλωνα λεμεσού Οι διαμαντόπουλος, κάσσος και αλμπάνης σκόραραν για τους νικητές και ο πάτο ροντρίγκες για την αεκ με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή. Γιοβάνοβιτς, χαμάς (61' ίντζια), νασιμέντο (87' φώτη), κατελάρης, φιλιώτης, μάρκοβιτς (69' παπουνασβίλι), ντένιτς, κυριακού, τζράντι (87' σπόλιαριτς), πίττας, ψύχας (61' μελεκκίδης). Ο τεχνικός της αεκ, μανόλο χιμένεθ, έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα για τη σημερινή αναμέτρηση. 41' νέο δοκάρι για την αεκ.

ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης LIVE: Λεπτό προς Λεπτό από το newsit.gr
ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης LIVE: Λεπτό προς Λεπτό από το newsit.gr from www.newsit.gr
Μερικές χαμένες ευκαιρίες του απόλλωνα καθόρισαν τον νικητή στο οακα. Ματς με το οποίο ολοκληρώνεται η 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Με το ηθικό ανεβασμένο μετά το σερί νικών που έχει στο πρωτάθλημα η αεκ, σήμερα, ρίχνεται στη μάχη του κυπέλλου με τον απόλλωνα με στόχο να πάρει αποτέλεσμα που θα της δίνει το προβάδισμα για την πρόκριση. Ο τεχνικός της αεκ, μανόλο χιμένεθ, έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα για τη σημερινή αναμέτρηση. 41' νέο δοκάρι για την αεκ. Γιοβάνοβιτς, χαμάς, νασιμέντο, κατελάρης, φιλιώτης, μάρκοβιτς, ντένιτς, κυριακού, τζράντι, πίττας, ψύχας. Ανσαριφάρντ και λιβάι γκαρσία οι σκόρερ της ένωσης Δες το smartphone που δεν παθαίνει τίποτα!

31' συρτό σουτ του μάνταλου στο δοκάρι.

O γιάννης κι ο θανάσης έφεραν την κούπα από το μιλγουόκι. Ο απόλλων έχει ισορροπήσει, ίσως να πατάει και καλύτερα στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου μέρους, με την αεκ να βγάζει χαλαρότητα και αυτό να εκνευρίζει τον χιμένεθ. Ματς με το οποίο ολοκληρώνεται η 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο τεχνικός της αεκ, μανόλο χιμένεθ, έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα για τη σημερινή αναμέτρηση. 31' συρτό σουτ του μάνταλου στο δοκάρι. Μερικές χαμένες ευκαιρίες του απόλλωνα καθόρισαν τον νικητή στο οακα. Δυο γκολ του μπογέ και. Αεκ αελ απόλλων σμύρνης άρης αστέρας τρίπολης ατρόμητος βόλος λαμία ολυμπιακός οφη παναθηναϊκός παναιτωλικός παοκ πασ γιάννινα Δες το smartphone που δεν παθαίνει τίποτα! Δείτε τις καλύτερες στιγμές από το φιλικό της αεκ με τον απόλλωνα λεμεσού Γιοβάνοβιτς, χαμάς, νασιμέντο, κατελάρης, φιλιώτης, μάρκοβιτς, ντένιτς, κυριακού, τζράντι, πίττας, ψύχας. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Ανσαριφάρντ και λιβάι γκαρσία οι σκόρερ της ένωσης